Diverse garagedeuren die sterk, degelijk maar vooral ook fraai en voordelig zijn. Wij leveren garagedeuren van hout of metaal,
in verschillende kleuren en prijsklasses. geproduceerd door novofermWanneer u er over denkt om garagedeuren te laten plaatsen of vervangen, moet u goed nadenken over wat u wilt. Wilt u hout of liever metaal? En in welke kleur? Natuurlijk helpen wij u graag met deze moeilijke keuze. U kunt altijd contact met ons opnemen. Ook moet er een keuze worden gemaakt welk type deur u wil laten plaatsen.

wij leveren de volgende Novoferm garagedeur systemen:

en Novoferm sectionaaldeur past altijd. Achter de opening van klassieke rechthoekige garages, afgeschuinde hoeken, opgezette togen of geìntegreerde ronde bogen.
Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten.
Bij het vervangen van een kanteldeur door een sectionaaldeur wordt de doorrijhoogte hoger en de doorrijbreedte breder. Dit omdat de sectionaaldeur achter de opening gemonteerd wordt en er geen veerconstructie aan de zijkant zit.
Novoferm heeft diverse sectionaaldeuren in het assortiment: