Back to Top

Oegstgeest BV leverancier van de mooiste binnen en buiten-zonweringzonwering2
U zoekt een zonwering leverancier Wij leveren rolluiken, zonnescreens, knikarmschermen en markiezen tegen scherpe prijzen!
Maar ook voor binnenzonwering zoals jaloezieën, rolgordijnen en shutters bent u op het juiste adres.
kijk rond in ons breed assortiment aan zonweringen.

posticon jaloezieën

Een echte sfeermaker

Of u nu een warm, neutraal ,industrieel of nostalgisch interieur heeft, met jaloezieën kunt u de ambiance en sfeer mede bepalen.

De kracht van een jaloezie is dat deze strak en sfeervol tegelijk is. Bovendien is het een bijzonder praktisch product: Het grote voordeel van de jaloezieën is dat de lichtinval optimaal per raam gereguleerd kan worden.

Read more ...

posticon Rolgordijnen

creëert u rust in uw interieur
Met het strakke uiterlijk van rolgordijnen creëert u rust in uw interieur. Bovendien zorgen rolgordijnen voor privacy en zijn ze ideaal tegen laaghangende zon

Read more ...

posticon Shutters

Shutters zijn de ideale zonwering

een raambekleding met stijl.

Tijdens warme/zonnige dagen houdt u de zon en warmte buiten

maar tijdens de winter houdt de shutter de warmte juist binnen en creëert u een geisoleerde warme sfeer. Alle reden dus om nu eens kritisch naar uw eigen raambekleding en/of zonwering te kijken.

Daarbij zijn shutters heel gemakkelijk schoon te houden en bijna overal toepasbaar. Oegstgeest BV. zet voor u de voordelen en nadelen van de verschillende shutters voor u op een rij en helpt u een juiste keus te maken uit het enorme aanbod van zonwering dat wij leveren.

Read more ...

posticon Plisse hordeur

Eenvoudige bediening - Veilig voor kinderen
Onze plisse hordeuren kenmerkt zich door hun hoge kwaliteit, uitstraling en eenvoudige bediening.

Ise zijn voorzien van duurzaam, zwart geplisseerd gaas. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren(plooien). Met andere woorden: deze hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. Het plisee systeem werkt zonder veerspanning waardoor zeer veilig is voor kinderen. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

Read more ...