Eenvoudige bediening - Veilig voor kinderen
Onze plisse hordeuren kenmerkt zich door hun hoge kwaliteit, uitstraling en eenvoudige bediening.

Ise zijn voorzien van duurzaam, zwart geplisseerd gaas. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren(plooien). Met andere woorden: deze hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. Het plisee systeem werkt zonder veerspanning waardoor zeer veilig is voor kinderen. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

Origineel kwaliteits product

Onze plisse hordeur wordt in Europa geproduceerd uit louter originele onderdelen en gaas welke rechtstreeks van de patenthouder (Metaco) in Japan afkomstig zijn. Hierdoor is er gegarandeerd geen verschil in uitvoering en kwaliteit tussen de Japanse en Europese plisse hordeur!

 

Overal toepasbaar

De plisse hordeur is de mooiste en meest effectieve hordeur van deze tijd! Weg met de ouderwetse vliegengordijnen. De plisse hordeur is geschikt voor verschillende deurtype zoals draaideuren, schuifpuien, enkele en dubbele tuindeuren. De ondergeleider is een kunststof plakstrip van slecht 4 mm hoog. De hordeur is ontworpen voor montage in het kozijn.
en is geschikt voor zowel montage aan de binnenkant of buitenkant van uw woning. onze hordeuren zijn in de wintermaanden eenvoudig uitneembaar.