Kanteldeur van Staal
Een garagedeur heeft een ijzersterke constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder storingen moet functioneren. Daarom zijn al onze Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis.


Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

Kanteldeuren van hout
Naast de stalen kanteldeuren zijn ook massief houten kanteldeuren verkrijgbaar. Onze Novoferm massief houten deuren worden alleen uit houtsoorten van Noordeuropees vuren of Red Cedar geproduceerd. Bij iedere garage kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. Bij type Leipzig is ook een ingebouwde loopdeur leverbaar.
o Vuren kenmerkt zich door zijn lichte kleur en het overwegend rustige nerfverloop.
o Red Cedar glanst met een lichte roodbruine gloed.
o Alle door Novoferm gebruikte houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen, en zijn ecologisch verantwoord geproduceerd.
o
Er zijn twee types kanteldeuren verkrijgbaar;
o de Komfort
o de Magnum
Het verschil zit in de breedte van de garagedeur. Type Komfort is geschikt voor garagedeur openingen tot 3 meter breed en type Magnum voor garagedeur openingen tot 5 meter breed.
onze Novoferm houten kanteldeuren zijn leverbaar met diverse accessoires.
Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving kunnen wij voor u bij de deuren leveren..

Kanteldeuren staal geïsoleerd
De Easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De deur is ook leverbaar met geïntegreerde loopdeur. Hierdoor is de Easyport een praktische en fraaie oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte of ingang gebruiken.
De Easyport is verkrijgbaar in vier deurprofielen (verticaal smal, verticaal breed, vlak en cassette) en vrijwel alle RAL-kleuren zodat deze in kleur kan intergreren of juist opvallen bij uw woning.. Tevens is de deur uit te breiden met diverse luxe accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een LED-lichtlijst.
Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behooren bij ons tot de mogelijkheden.

De Easyport biedt goede bescherming tegen het nederlandse klimaat,tocht en vocht komen door een rubberafdichting rondom de loopdeur niet binnen, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur beschermen de gehele deur en achterliggende ruimte tegen weersinvloeden.

Met de 20 millimeter geïsoleerde panelen van de kanteldeur garandeert novoferm een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage. Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle veiligheidsnormen die binnen Europa zijn gesteld én heeft het een fabrieksgarantie van tien jaar.