Back to Top

garagedeuren2

Garagedeuren van de beste kwaliteit onze Novoferm Garagedeuren
Diverse garagedeuren die duurzaam, stevig maar ook mooi en betaalbaar zijn.

Wij leveren garagedeuren van verschillende materialen,

in verschillende kleuren en prijsklasses.

Wanneer u er over denkt om uw oude garagedeuren te laten vervangen of een hele nieuwe garage wil laten bouwen, moet u goed nadenken over wat u wilt. Wilt u hout of liever metaal? En in welke kleur? Natuurlijk helpen wij u graag met deze keuze. U kunt altijd contact met ons opnemen. Ook moet u een keuze maken voor een bepaald deursysteem.

 

Novoferm levert de volgende systemen:

 

Sectionaaldeuren, schuift eenvoudig onder het garagedak, leverbaar in hout en staal, met of zonder loopdeur aangebouwd.
Kanteldeuren, kantelen de garage in, in verschillende uitvoeringen.
Openslaande deuren, los van elkaar te gebruiken. Deze openslaande garage deur is verkrijgbaar in nostalgische uitvoering.

 

posticon Kanteldeuren Staal , Hout of Staal geisoleerd

Kanteldeur van Staal
Een garagedeur heeft een ijzersterke constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder storingen moet functioneren. Daarom zijn al onze Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis.

Read more ...

posticon Openslaande garagedeuren

De Duoport is de door novoferm geproduceerde geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Deze biedt het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de brommer of fiets naar binnen en buiten te gaan.

Read more ...

posticon Aandrijvingssysteem NovoMatic

Het NovoMatic aandrijvingssysteem is geschikt voor de elektrische bediening van sectionaaldeuren en kanteldeuren van Novoferm.
De aandrijving is echter ook geschikt voor garagedeuren van andere leveranciers. Eenvoudig, degelijk en snel te monteren.

Read more ...